top of page
Laadukkaat ja korkeatasoiset tuotesarjat

"Mosaic" on ammattilaisille tarkoitettu tuotesarja. Sarja on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Kaikki tuotteet ovat monipuolisesti testattuja ennen lanseerausta monen kynsiammattilaisen toimesta. 

Ekopharma Professional on Suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on löytänyt terveen ja kauniin ihon salaisuuden suomalaisten luomumarjojen voimasta. Kaikki Ekopharma Professional tuotteet valmistetaan Helsingissä ekologisena lähituotantona erittäin korkalla kotimaisuusasteella. Ekopharma Professional on maailman laajin luomulaatuinen ammattikosmetiikkasarja.

 

Hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho ovat ihonhoitosarjan kulmakiviä. Kaikki tuotteet on hyvin siedettyjä, eivätkä sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita.

 

Kaikille Ekopharma tuotteille on myönnetty suomalainen FI-NATURA Sertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun, ja että tuotteet ovat valmistettu vähintään 95% luonnollisista raaka-aineista. Lisäksi Ekopharma Professional-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on 60-100%. 

 

Eko = ekologinen lähituotanto Suomessa puhtaista luomuraaka-aineista

 

Pharma = hyvä teho, ja erinomainen siedettävyys herkälle iholle

 

Professional = ammattikosmetiikkasarja (jälleenmyynnissä vain kosmetologeilla)

bottom of page